Aw-värdemätare humimeter RH2 - för att bestämma vattenaktiviteten i livsmedel
Mobilt laboratoriumsmätinstrument för bestämning av vattenaktivitet och utmatning av Aw-värdet för livsmedel med datalogger.
Lämplig för mätning av material som smör, fruktblandningar, kryddor, granulat, svampar, xylitol, mjöl, kakor eller även korv samt alla andra livsmedel där en kontroll av Aw-värdet är nödvändig.
Även lämplig för exempelvis plastgranulat och andra specialmaterial.
Prestandafunktioner:
+ Aw-värde mätområde 0,03 till 0,99, upplösning 0,001 Aw
+ Kalibrering 0,10 till 0,80 +/- 0,01 Aw
+ Kalibrering 0,00 till 0,10 och 0,80 till 0,98 +/- 0,04 Aw
+ Temperatur 0-50°C, upplösning 0,1°C
+ Kalibrering +/- 0,5°C (vid 25°C)
+ Relativ luftfuktighet 0-100% RH, upplösning 0,1%RH
+ Daggpunkt -55°C till + 60°C, upplösning 0,1°C, -67°F till 140°F
+ Absolut luftfuktighet 0 till 130 g/m³, upplösning 0,1 g/m³
+ Ugl. Jämvikts- träfuktighet 2% till 30%, upplösning 0,1%
+ Ugl.